Dagje uit naar Flevoland

De herfstvakantie staat weer voor de deur als je nog niet weet waar je naar toe zou willen gaan dan zou een dagje uit Flevoland helemaal geen gek idee zijn. Ga je naar Flevoland dan is het in ieder geval zeker dat je naar een locatie gaat waar je veel watersporten kunt beoefenen. Ben je een liefhebber van wandelen en fietsen dan zou je op deze manier de prachtige bezienswaardigheden kunnen gaan bewonderen, je hebt op Flevoland meerdere wandel- en fietsroutes.

Dagje op stap met het gezin

Ga je een dagje uit naar Flevoland en je bent in de buurt van Lelystad en je wil graag winkelen dan vind je in Lelystad het bekendste winkelcentrum van Flevoland. Ook zul je wel eens van het VOC-schip de Batavia hebben gehoord, in Lelystad kun je de reconstructie van dit schip gaan bekijken op de Bataviawerf. Zeker de moeite waard, ook voor kinderen.

Samen op pad

Heb je kinderen die je mee wil nemen als je een dagje uit naar Flevoland wil dan kun je er niet langs om naar het grote attractiepark te gaan. Als je in het attractiepark bent en je wil meedoen aan de attracties moet je een sterke maag hebben. Ook voor kleine kinderen zijn op Flevoland een groot aantal activiteiten. Voor de allerkleinste moet je echt naar het Roggenbos, daar ligt namelijk het grote kabouterbos. Je kunt hier pannenkoeken eten en er is een kaboutertrimbaan.