Wintersport

Eén van de landen in Europa dat zich uitstekend leent voor een wintersport vakantie, is Oostenrijk. Net als Frankrijk, Zwitserland, Duitsland en Italië vallen de schitterende Alpen binnen de grenzen van dit land. Voor groepsreizen wintersport bent u in Oostenrijk dan ook aan het goede adres. Helemaal als u kiest voor Haussportland als uw uitvalsbasis.

Aanbieder van vakanties in Oostenrijk

In de laatste zin van de intro passeerde Haussportland al even de revue. Deze organisatie, eigenaar van een schitterende accommodatie in het pittoreske landschap van Tirol, biedt vakanties in Oostenrijk aan. Van actieve vakanties voor eenlingen tot groepsreizen wintersport: Haussportland heeft het allemaal in het assortiment zitten.

Schooltrip of werkuitje

De accommodatie van Haussportland leent zich dus uitermate voor groepsreizen wintersport. Met groepen van wel honderd personen kunt u terecht in deze accommodatie. In Oostenrijk zijn er meerdere van dit soort adressen, maar in de regio van Tirol zijn dat er maar enkelen. Het gebouw van Haussportland is perfect als u een trip wilt maken met uw werk. Voor u en uw collega’s is er hoogstwaarschijnlijk genoeg ruimte. Dezelfde vlieger gaat op voor een schooltrip.

Geschikte omgeving

Het landschap van de plaats waar Haussportland is gevestigd, is geschikt voor tal van activiteiten. Niet alleen kan er in de buurt van het gebouw geskied of gesnowboard worden, in de zomer is de omgeving geschikt voor activiteiten als mountainbiken, klimmen of hiken. Daarbij zijn er gidsen in de buurt in te huren, maar ook Haussportland kan u op dit gebied een aanbieding doen. De organisatie is gespecialiseerd in groepsreizen wintersport en ook het personeel kan daar moeiteloos op in spelen.

Afwegingen

Afwegingen om al dan niet te verblijven bij Haussportland zijn voor ons moeilijk in te schatten. Wij willen Haussportland als aanbieder van groepsreizen wintersport en zomersport simpelweg aan het daglicht brengen.